20. lokakuuta 2010

Koiranpennut Jeppe ja Pimu jahtaavat vesiletkua

http://www.youtube.com/watch?v=LDOV36yS-2E&feature=player_embedded

10 kommenttia:

 1. Voi että on ihanat mussukat sulla.

  VastaaPoista
 2. Joo, ovat ihania!

  Tuo ruskeamusta on annettu pois mutta tapaan sitä silloin tällöin, ei ole monta kilometriä matkaa. Toinenkin pentu asuu yhtä lähellä ja tapaan sitäkin. Yksi on Pohjois-Ruotsissa ja yksi Pohjois-Pohjanmaalla.

  Mulla on jäljellä vain tuo musta, Pimu. Pimun äiskäkin asuu samassa talossa, eli ulkoilutan aina kahta koirulaista!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Muutin tämän sivun ulkonäköä eilen. On kyllä vähän sekavan näköinen, pitäisi kai yksinkertaistaa kunhan jaksaisi!

  Noita laskimia laitoin, kun mielestäni kaikki eivät laske samalla tavalla, tulee ihan eri lukemia! Nyt on sitten mistä valita! :D

  Joo, argentiinasta näyttää olevan yksi lukija, hän on monen muunkin samakasalaisen sivulla, huomasin. Kai jostakin vahingossa löytänyt smamakasaan ja sitten tullut lukijaksi.

  Minäkin käännän joskus googlen kääntäjällä, mutta siihen ei voi luottaa, voi tulla mitä tahansa jos on liian monimutkainen teksti. Mutta perusajatuksen tekstissä voi varmaan ymmärtää kuitenkin. Minä itse luin viime talvena espanja/portugali/italia/ranska englannin kielen kautta avoimessa korkeakoulussa ja nyt on helpompi sitten ainakin arvioida käännöksen taso ja suurinpiirteinen oikeellisuus!

  Oletko testannut kääntäjää, esim. otat jonkun englannin kielisen tekstin, mistä on jo esim. suomalainen käännös, ja sitten laitat sen googlen kääntäjään? Joskus tulee ihan mahdottomia lausehirviöitä missä ei ole päätä eikä häntää!

  Kyllä maailmasta löytää vaikka mitä kivaa, Internet on tosi kiva asia!

  VastaaPoista
 5. Niin, tuosta riitelystä vielä. Kyllä se on minuakin surettanut. Ja joskus tuntuu että olisi pakko kommentoida, ja olenkin tehnyt niin, hyvin varovaisesti. Mutta siltikin saattaa joku loukkaantua. Sanoja luetaan joskus kuin piru raamattua, ja vielä suurennuslasin kanssa haetaan kenkkuilua. Ei tunnu hyvältä, mutta ehkä se nyt on taas muuttumassa. Toivon sitä, koska se on tosi hyvä foorumi kuitenkin! Persoonallisempi kuin monet muut.

  VastaaPoista
 6. Tekisi mieli lässyttää että mistä ihmeestä se vesi tulee ja miks se tekee noin:) Aivan ihastuttava juttu ei hymyilemättä katsonut!

  VastaaPoista
 7. Joo, ne ovat kyllä sulosia! :D

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Hei Aikku!

  Käyn sivullasi heti kun vaan pääsen tekemään sen, nyt on ollut niin paljon muuta.

  Tiedän että minun sivut ovat hankalat lukea, minusta itsestäkin, muutin niitä, eikä se ollutkaan hyvä. Olen aikonut muuttaa paremmiksi, mutta en tosiaankaan ole jaksanut nyt kun on ollut niin paljon muuta.

  Jos teksti tuntuu hankalalta, sitä voi suurentaa painamalla Ctrl ja + yhtä aikaa, ja miinus kun haluaa pienentää. Toinenkin vinkki: "Maalaa" koko teksti, niin väri muuttuu valkoiseksi, ja tausta siniseksi, helpompi lukea. Muutan sen heti kun vain jaksan. Kun suurentaa tekstin ja lisäksi vielä "maalaa" niin näkee paremmin.

  En tietenkään loukkaannu asiallisista muutosehdotuksista - pois se minusta! Sehän on vain rakentavaa!

  Hyvää päivän jatkoa sinulle! Toivottavasti voit hyvin.

  VastaaPoista
 10. Nyt sivut on muutettu vähän selkeämmiksi! :D

  VastaaPoista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.