13. marraskuuta 2010

Ihannenainen - minäkö? No en taatusti! Ks. Iltalehden uutinen!

Olisihan se ihanaa olla ihannenainen, mutta en minä kyllä millekään sovinistille halua olla sellainen!

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2010111012669911_lz.shtml


Muahahhahhhaaaaah... naurattaa ihan! 

Kas  kun ei vaadittu että pitää tuoda ruoka nenän eteen tv:n luo, jalkapalloa seuratessa.


Huimat 91 prosenttia miehistä toivoi naiselta todella korkeaa seksiviettiä - heh...  viemärille haisevan vieressä ei ainakaan seksivietti nouse kovin korkealle!


En kyllä nyyhkytä saippuasarjojen äärellä, en edes katso niitä koskaan, mutta en tosiaankaan menisi pubiin katsomaan jotain helkutin jalkapalloa jonkun äijän mieliksi! 


Pitää enemmän makeista kuin suolaisista herkuista - minä en yleensä pidä. En ole siis ihannenainen! Vaikka joskus harvoin syönkin karkkia! Viimeksi eilen! ;)


Omaa pienet, terhakat rinnat, hyvän takamuksen ja pitkät hiukset - miksi sitten äijät kuolaavat kaiken maailman dollypartonien, baywatchpamelaanderssonien victoriasilvstedtien ja samanthafoxien perään? Kysyn vaan! Mun rinnat eivät ainakaan ole pienet ja terhakat - kyllä niitä paremminkin voisi verrata Mansikin vastaaviin! Ja takamus on hävinnyt kokonaan laihtumisen myötä!


Rakastaa viiniä, mutta tietää rajansa, mitä tulee alkoholiin - tämä pitää paikkansa minun suhteeni. 


Voi lähteä ovesta ulos ilman meikkiä tai on ainakin valmis alle kymmenessä minuutissa - menen ulos ilman meikkiä mutta kauppaan mennessäni meikkaan pari minuuttia, juhliin mennessä saattaa mennä kyllä tuo kymmenen, tai sitten enemmän!


On miestä lyhyempi - no, olen melkein aina miestä lyhempi 158,5-sentteineni!


On urheilullinen ja treenattu ja pitää painonsa kurissa -urheilullinen joo, paino kurissa - ei! Mutta sekin on tosin tapahtumassa! Mutta eivät ne "allit" enää häviä tein mitä vaan!


On hyvä kuski - uskoisin olevani. Olen ajanut tosi paljon autoa ja jäärata-ajoakin ja -rallia. En kilpaillut!


Omistautuu perheelle ja lapsille, mutta on korkeasti koulutettu ja tienaa miestä paremmin sekä on hyvä raha-asioissa -  no JUST, se mies pitää siis vielä ELÄTTÄÄKIN! Minä olen saanut sellaisesta ihan tarpeekseni. On pakko olla hyvä raha-asioissa jos pitää terve, aikuinen mieskin elättää itsensä lisäksi! Perheelleni olen aina omistautunut.


Nauttii isoista ja raskaista annoksista - en nykyään, kevyet ja terveelliset kiinnostavat enemmän, en ole kuitenkaan ruokafasisti!


Tykkää katsella jalkapalloa - no en tosiaankaan! Mäkihyppy ja formulat kiinnostavat huisin paljon enemmän!


On nainen, josta miehen kaverit pitävät ja pitää myös miehen kavereista - yleensä näin on ollut.


Kannustaa miestä viettämään iltoja äijäporukassa  - vaikka kuinka kannustin äijääni vaikka mihin, hän ei rakkaasta tietokoneestaan voinut luopua - ei edes töiden hakuun!


Nauraa ja vitsailee - kyllä, liiankin paljon joidenkin mielestä!


Rakastaa löhöilyä sängyssä ainakin viikonloppuisin - no ei siellä jaksa jatkuvasti löhöillä vaikka voinkin löhöillä joskus vaikka lähelle puolta päivää.


On sinut itsensä kanssa, oli päällä mikä vaate tahansa - AINA - tai sitten ei!


Nauttii ruuanlaitosta ja kotiruuasta - joo, laitan aina kotiruokaa!

2 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Tuo oli Iltalehdessä uutisena, löysin sen sieltä ja laitoin tänne, Englannissa tehty tutkimus!

  Siis tämä on ihan oikea haastattelututkimus!

  Tietenkin se voi olla seksistinen tai sovinistinen, kun oli kysytty vain miesten mielipiteitä, mutta varmaan on tehty sama tutkimus naisistakin, uutinen keskittyi vain nyt näiden miesten vastauksiin, varmaankin siksi kun siinä oli tuo seksipuoli niin korostunut.


  Ei todellakaan katella sellasia miehiä! Huh sentään....! :D

  VastaaPoista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.