3. lokakuuta 2011

Garden in October 2011

Beautiful autumn colors 2 October 2011 - Kauniita syksyn värejä 2 lokakuuta 2011The rose hips are very big this year.
Ruusunmarjat ovat tosi isoja tänä vuonna. 

Pimu loves rose hips
Pimu rakastaa ruusunmarjoja

We have a lot of apples left, even if I have made many litres juice already.
Paljon omenoita jäljellä vaikka olen keittänyt jo paljon mehua.
6 kommenttia:

 1. Mahtavia värejä!
  t.raija

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommista Raija!

  On täällä etelässäkin joskus ruskaa, ei vain pohjoisessa.

  Nuo kaksi puuta ovat joka syksy kivan värisiä, mutta tänä vuonna erikoisen hienoja! :D

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia Laali, valo latvoissa on aina niin mieltäylentävä näky, no tulipa vähän raamatullisesti:)ja tuosta Pimusta ruusunmarjoineen oli niin sykerryttävän nätti kuva.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mustis!

  Tuo valo aina kiehtoo, kun se osuu sopivasti, ja nyt tuo puiden väri tuli hienosti esiin, kontrastina ihanan siniselle taivaalle. Tänä vuonna nuo kaksi puuta ovat erityisen hienoja.

  Pimu on niin ihana höntti, se kun rakastaaa ruusunmarjoja ja porkkanoita! Poimii se puolukoita ja mustikoitakin, syö kaalia ja muitekin vihanneksia ihan mielellään!

  Niin, ja voikukan melkein auenneita kukkia se mässyttää tosi mielellään, muttei enää sitten kun ne ovat auki, ei myöskään lehtiä. Timotein lehtiä kumpikin syövät joka päivä! Tai onko se nyt timotei, joku ruoho, joka kasvaa joka paikassa, vähän karkea lehden alapuolelta. Ainoastaan yksi laji kelpaa. :D

  Jännä juttu, että molemmat koirat valitsevat joskus mieluummin porkkanaa kuin koiranmakkaraa, ehkä niillä on tallella se vaisto, mitä elimistö tarvitsee.

  Tuntuu vain, että mitähän geenejä noissa koirissa on, kun nen niin mielellään syövät vihanneksia ja marjoja, etenkin Pimu, mutta kyllä Nallekin syö. Mutta kyllä liha silti voittaa kaiken!

  VastaaPoista
 5. Kauniita on kuvat ja vähän sellainen "paratiisimainen" tunnelmakin näistä välittyi tälle kerrostaloasujalle:)No,onhan mullakin tässä puita pihapiirissä ja puput sekä oravat ihan jokapäiväisiä vieraita,että en ehkä kuitenkaan kadehdi..:)DDD Mukavaa syksyä sulle ja Pimulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos syster syys! :D

  Kyllähän tuo meidän puutarha on aika rehevä, toiselta puolen taloa, toisella puolella on iso ruohokenttä ja marjapensaita sekä muutama koristepensas.

  Työtä on aivan liikaa, ei ehdi kaikkea vieläkään, kun tuo piha oli villiintynyt monta vuotta ennen kuin ostimme talon. Mutta hiljaa hyvä tulee. Ei sen kyllä tarvitsekaan olla steriilin näköiseksi parturoitu, vaan hieman luonnontilassa ihan ok.

  Siitä meillä täällä Suomessa on hyvä, että kaikilla on jokamiehen oikeus, ja pääsee luontoon melkein mistä vain, asui sitten millä tavalla tahansa.

  Juuri tänä aamuna mietin että pitää alkaa raahaamaan kaikki pihakalusteet ja puutarhatyökalut suojaan ja ajaa nurmikkokin viimeisen kerran. Kunhan olisi kuivaa sen verran että voisi tehdä sen! Alkoi taas satamaan tosi hienon viikon jälkeen.

  Mukavaa syksyä sinullekin!

  VastaaPoista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.