14. tammikuuta 2011

Hexat ja muut

Laitoin pienen, ystävällisen kommentin tuonne pörisijäblogiin. Ja mitä sainkaan vastaukseksi...
Laali kirjoitti 13.01.2011 - 14:02

Tottunut jo, mustis!

Eikä minua häiritse nämä kirjoitukset - näitähän on kiva käydä tsekkaamassa joskus! Käyn kyllä tarkistamassa ainakin kerran viikossa - ettäs tiedätte!

:)
Laali kirjoitti 13.01.2011 - 14:03
Ja käykää nyt ihmeessä kaikki katsomassa mun ihania koiruliineja!

http://samakasa.blogspot.com/2011/01/laali-hulluilla-on-halvat-huvit.html

Hexadecimal kirjoitti 13.01.2011 - 18:28
No meehän lallattaja ittees! Mitä järkee on tulla toisten blogiin mainostamaan ittensä blogia. Hävytöntä! Hesariin voi laittaa rivi-ilmoituksia, jos ei muuten saa lukijoita mielestään tarpeeksi. Niin, ja kirjoitappa joskus jotain lukemisen arvoista.

Plätty kirjoitti 13.01.2011 - 21:05
Hexadecimal, mitä järkee on tämän blogin kirjoittajan kirjoittaa toisten kirjoituksista samakasasta? Tämä on hävytöntä. Eihän kärpäsellä olisi montakaan lukijaa ilman samakasan kirjoituksia. Suo siellä, vetelä täällä.
Jos meistä kerran täällä kirjoitetaan, niin kai meilläkin on oikeus vaikka mainostaa sitä, mistä täällä kerrotaan. Saahan kärpänenkin meistä lukijoita piirturiinsa:D

Hexadecimal kirjoitti 13.01.2011 - 22:01
Kävinpä joskus aikojen alussa kasaa kattomassakin, ja totesin, että ei ole erityistä syytä käydä lukemassa päivästä toiseen vuorotellen toistensa kiittelyä olemattomista jutuista, sehän on tylsää. Kärpäsen siipien huiske sen sijaan ihan mukavaa luettavaa ja kuten on nähty, niin monia letunpaistajiakin kovin ärsyttävää. Erittäin totta on, että ilman ...sitä...kasaa ei olisi kärpästäkään, tiedetäänhän se ihan kansakoulupohjaltakin, mihin kärpäset suuntaavat.

En ole nähnyt kärpäshilkan vielä mainostavan itseään kenenkään blogissa ja tuskin näänkään. Eikä taida kirjoittaja hirveästi piitata kuka tai ketkä hänen juttujaan lukevat vai lukeeko kukaan. Sieluni silmin nään kyllä kärpäsen katonrajassa kyyhöttämässä, yrittäen siivillään peittää pärstäpuolensa... ja nauraa kihertää.

Laali kirjoitti 13.01.2011 - 23:19
Mikä ihme Hexadecimaliin nyt meni kun noin änkyröi minulle? Olenko jotenkin loukannut sinua jossakin? En ole edes koskaan nähnyt kyseistä nimimerkkiä aikaisemmin.

En jotenkin ymmärrä tuollaista tosikkomaisuutta. Mutta kukin taaplaa tietenkin tyylillään.

Se blogi, jota mainostin, oli samakasa, johon kirjoitin mun suloisista koiruliineista, ei minun oma, joten meni tuo veetuilu vähän pieleen! En ole etsimässä omaan blogiini lukijoita, kun kirjoitankin niin harvoin.

Minun kirjoitukseni ovat joillekin lukemisen arvoisia, joillekin ei. Niinhän se menee. Onpa niitä siteerattu jopa täällä.

Halusin vain jakaa muillekin iloa näteistä koirista ja tosista koiratarinoista hieman pilke silmäkulmassa, mutta joillakin näköjään kokonainen halko siellä, kuten Hexalla.

Koira on sudelle sukua.

Plätty kirjoitti 14.01.2011 - 00:45
Heksalle, Kylläpä ainakin kärpästä kiinnostaa lukea kaikki samakasan jutut, eihän se muuten osaisi irvaillen meistä kirjoittaa. Mielenkiintoista on vain havaita, että kärpänen lukee vain sen yhteisen blogin kirjoituksia, johon ei kirjoiteta mitään pitkiä juttuja. Sitähän käytetään enimmäkseen vain tiedotusvälineenä ja siihen kirjoitellaan vain lyhyitä juttuja ja ne omat ovat sitten niitä varsinaisia kirjoituksia itsekullakin. Samakasahan on sellainen kokoava elin ja sekin on paljon kehittynyt ja muovautunut siitä alkuvaikeuksista.
Eiköhän tämä kärpänen itse mainosta eniten sitä yhteisöämme näillä kirjoituksillaan.
Sitä et voi kieltää, etteikö tänne ole tullut lukijoita runsaasti juuri sen kasan kautta.
Onhan tämä mukavaa luettavaa, sehän on todistettu, että ihmisiä kiinnostaa kaikki ala-arvoinen ja pahuus, ollaan niin kamalan uteliaita ja vahingoniloisia.
Osaan siis minäkin, letunpaistaja, ärsyttää jotain, kuten kommentoija Heksadesimaalia:D
No, eipä se minua paljon hetkauta, mutta hauskaa tämä oikeastaan on, kun tällä tavalla reagoidaan.
http://noitakuvakuva.vuodatus.net/blog/2779539#comments

8 kommenttia:

 1. Niinpä Laali, minäki sain osani, mutta hanttiin paan, hih.
  Kärpänenhän kirjoitti minunkin kommenteista melkein koko seuraavan blogin ja minä änkyrä en anna periksi.
  Ollaan suosittuja:D

  VastaaPoista
 2. Eihän me periksi anneta - ei! Kumpikin omalla tavallaan pistää pikkasen hanttiin! Hih...

  Niin, kohtahan samakasasta on kokonainen kirja kirjoitettu jos kaikki kerätään yhteen.

  Jonkun pitäis tehdä seminaarityö aiheena kärpäskasa.

  VastaaPoista
 3. Arvelen kyllä, että kärpäsellä on oma lusikkansa sopassa kommenteissa!
  Syyskauden kommentoijat olivat selvästi toisenlaisia. Taitaa olla hiljaiseloa silläkin rintamalla hih...

  VastaaPoista
 4. Niin varmaan AnnaY!

  Tylsyyksien tylsyys! Me ollaan tylsiä samakasassa mutta jotkut muutkin ovat aivan ilmeisesti yhtä tylsiä!

  VastaaPoista
 5. Plätyn kommentin luin, mutta ajattelin että plättyskä nyt pistää hanttiin mitä pistää, eikä silloin ollut tätä heksan ihmeräkytystä vielä ollenkaan, harmi etten ajoissa huomannut, sitä olisi ollut kiva vähän pöllyyttää varsinkin kun oli ominut vielä sen käyttämäni lempinimen, no minäpä keksin uusia, toisin kuin jotkut tyhjäpäät:)

  VastaaPoista
 6. Jos X menee jouluna kylään taloon A, ja kutsuu sieltä perheet A, B ja C itselleen kylään Uudeksivuodeksi taloon X, mitä siinä on väärin. Kai sama pätee virtuaalimaailmassa. Olenkohan itse erehtynyt samanlaiseen fb:n puolella, jossa olen enemmän kuin täällä.
  J.k. Laalin koirat ovat ihania.

  VastaaPoista
 7. Mustis keksii mitä vain, hyvän nimen tosta noin vain - no problems!

  Tuhkimo: Minäkin olen naamassa aika paljon, se on usein auki vaikka en olisi lähimaillakaan, vaan esim. kolaamassa lunta, niin kuin äsken.

  Oikeastaan on hauskaa katsoa tuollaisia kommentteja, vaikka jotkut ovat tosi ikäviä, ja siinä sitä sitten ihmettelee, että mistä se räkätys nyt sitten tällä kertaa johtui, kun periaatteessa ei löydy mitään kunnon aihetta siihen.

  Kyllähän se on niin, että nuo kommentit kertovat enemmän kommentoijasta itsestään kuin kohteesta.

  M.o.t. ?

  VastaaPoista
 8. Käräpästä saa kiittää siitä, että ainakin minun mielenkiintoni kasaan on lopahtanut!

  VastaaPoista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.