18. huhtikuuta 2016

En pääse vastaamaan...

On se kumma, että pääsen tekemään tekstiä omaan blogiini, mutten vastaamaan edellisen kirjoitukseni kommentteihin edes vierailijana.

Olen tarkistanut, että asetukset ovat oikein. En ole edes muuttanut niitä, mutta mietin, olisiko taas Win10:llä osuutta asiaan. On ollut joitakin ongelmia sen jälkeen, kun latasin sen koneelleni pari kolme viikkoa sitten.

Harmillista, mutta ehkä tämä ongelma ratkeaa vähitellen.

Ongelma ratkesi!

Minun kaikki selaimet eivät sallineet kolmansien osapuolien evästeitä, siksi epäonnistuin vastaamisessa. Nyt asetukset on muutettu. Hyvä kun vika löytyi!

Laitetaanpa tähän kuva koissuista piristykseksi.

Pikkupoika, jonka olemme tavanneet potku- ja polkupyöräreissuillamme näki meidät, kun menimme meren jäälle kävelemään noin viikko sitten. Hän oli kauempana pilkillä vanhempiensa kanssa, juoksi heti tervehtimään koiria. Hän kysyy aina, saako silittää niitä, ja saahan hän, tottakai! 

4 kommenttia:

 1. Hyvä että asia selvisi, välillä luulemme tietävämme paljonkin - tai siis Sinähän tiedätkin - kunnes kompastumme johonkin pikkuseikkaan:) Ihana kuva ja tunnelma pojasta ja koirasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli se kiva katsoa, kun Nalle oli niin hurjan varovainen, kun pikkuinen otti kiinni. ♥

   Pimu käy aina lipaisemassa varovaisesti Allun korvaa, kun saa siihen tilaisuuden.♥

   Kyllä sainkin pähkäillä aikalailla, ennen kuin keksin ratkaisun tähän vastausongelmaan. Vihdoin löysin selainasetuksista kohdan, jota kokeilin, ja vot, asia oli hoidossa!

   Minäkin muka olen tietävinäni aika paljon näistä, mutta eihän sitä silti voi tietää kaikkea, ja tunnen usein olevani tosi tyhmä näissä asioissa. Joskus taas asiat menevät ihan suitsait! :)

   Poista
  2. Koirat on ihania, minusta on tullut kissamaija taas uudelleen, vaikka tykkään kaikista elikoista etenkin tästä uudesta lemmikistä:)

   Poista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.