30. heinäkuuta 2012

Viking Market - Viikinkimarkkinat


Tein postauksia viikinkimarkkinoita koskien tänne  A niin kuin Ahvenanmaa-blogiini.

More about Viking Market here.

On siellä muutakin juttua, kuvia ja videoklippejä eri puolilta Ahvenanmaata. Viikinkimarkkinat on tuorein tapahtuma mitä olen kuvannut täällä tänä kesänä.

Mukavia säitä on pidellyt täällä jo muutaman viikon, vain vähän ollut sateita ja nekin enimmäkseen yöllä ja aikaisin aamulla. Ei kuitenkaan ole ollut kunnon helteitä, mitä nyt viikonlopulla oli.

Tänään oli kuitenkin tihkusadetta pitkälle aamupäivään, mutta on silti ollut lämmintä, ja todella kosteaa. Viime yönä ukkosti, joten piti käyttää korvatulppia, salamoikin aika reippaasti. Ukkonen oli kuitenkin kohtalaisen kaukana meiltä. Tämä olikin ensimmäinen kerta tänä kesänä kun ukkosti.

Toivottavasti kesä jatkuu mukavana. Nyt ei onneksi enää sada ja on lämmintäkin.

6 kommenttia:

 1. Täälläki mahtavia päiviä ollut. Vois kuvitella että ollaan brendan kanssa uitu...rannalla ja pihalla....Huippua että jaksat kirjoitella. Kyllä sun pitää alkaa tekemään novelleja tai romaani:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siskopieni!

   En taida olla niin hyvä kirjoittamaan, mutta tällaisia postauksia on ihan kiva tehdä.

   Mutta ei sitä koskaan tiedä... ;)

   Olisi kiva olla siellä teidän kanssanne uimassa, meressä ja altaassa. Oli se huippua kun olin teillä! Liian lyhyt aika vain!

   Poista
 2. Aika trooppiset ovat nämä säät olleet viime aikoina. Huippua että jaksat kommentoida myös Laali, monen muun juttusi lisäksi:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mustis!

  Trooppista on ollut, ja tuntuu olevan edelleenkin. Siivosin taloa ja hikeä pukkaa, kun on niin kuuman kostea keli. Öisin on satanut ja päivisin on paistanut aurinko. Niinhän sen pitäisikin toimia!

  Ikävissäni olen ollut, kirjoitellut, pyöräillyt ja kulkenut. Koirat olivat lomalla pojan kanssa kuukauden päivät Muhoksen seudulla! :) Nyt ovat taas kotona! Ihanaa!

  Nyt kylmään suihkuun!

  Mukavaa iltaa sinne!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on viikinkikylä, 20 v sitten perustettu.
  Ensimmäinen viikonloppu joka elokuussa on markkinat.
  Paljon kävijöitä. Tämä viikko on viimeinen kesälomaviikko monella, silloin saapuu rauha. Tämä pikkukylä on niin tupaten täynnä ettei edes saa autopaikkaa kaupan edestä jos ei mene kauppaan kl o8.oo aamulla. Nyt meille on luvassa aurinkoisia päiviä. Heinäsirkat siruttavat iltaisin - niitä on mukava kuunnella. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se piristää varmaan kylän elämää, mutta voi olla hiukan rasittavaakin asukkaille. Meidän viikinkikylä on aika kaukana keskustasta, muinaisella viikinkimarkkinapaikalla. Taitaa matkaa tulla Maarianhaminasta yli 20 km. Paikalliselle ruokakaupalle taitaa olla siunaus, se kun elää ihan marginaaleilla.

   Sirkat sirittävät tosi kovalla äänellä iltaisin täälläkin. Kaikki ylimääräinen melu hukkuu niiden siritykseen.

   Hyvää viikonloppua Sinullekin! Kiva kun kommasit! :D

   Poista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.