18. tammikuuta 2012

Vasikan kokoisia koiria, koirankarvoja ja hygieniaa

Minun pikkuinen Pimu
Kuvitelkaa, joku luulee minun koiriani, tai vanhempi koira, Nalle, on miniän, VASIKAN KOKOISIKSI! Nämä pikkuiset koirat eivät ole edes pystykorvan kokoisia, tai korkeintaan samankokoisia. Minusta joku tanskandoggi tai bernhardilainen on vasikan kokoinen, viisi-kuusi kertaa painavampia kun nämä pikkunassukat ovat.

Voihan hauskuus! NIX! :(

Eräässä hupaisassa (ironiaa...) blogissa, jossa morkataan minua, ja useaa muutakin ihmistä, eräs kyseisen blogin herrakommentoija, sanoo koiriani vasikankokoisiksi! Minä en ole ollut tuolla "hupaisassa" blogissa morkkauksen pääkohteena kuitenkaan.

Miniän pikkuinen Nalle, Pimun äiti
Minä sain pahat, ilmiselvästi alkoholihuuruiset haukut, reilu vuosi sitten tältä samaiselta kommentoijalta, se oli tavallaan virtuaalinen "ensitapaaminen", kun hän huoritteli minut oikein sivistyneesti, kirjoitusvirheineen kaikkineen. Luuli kaiken lisäksi että olen joskus asunut briteissä! Voi hämmästys! Olinhan toki jo aikaisemmin huomannut hänen happamat röyhtäisynsä muita kohtaan.

Varmaan alkoholihuuruista mielikuvitusta, tai hänen oman mielikuvituksensa sekoittama rotuhygienia-ajatus on kohdistunut aivojen synapsien alkoholin aiheuttaman väärän kytkeytymisen kautta minuun. Kai se viinapullo oli vasikan kokoinen magnumpullo, jota oli reilusti vajennettu silloin kun kommenttia kirjoitettiin!

Hän kirjoittaa nimittäin jostakin hygieniajutusta tuolla "hupaisassa" blogissa, ja kuvittelee että minä olen kirjoittanut jossakin tekstissäni hygieniasta. EN vain ole koskaan sellaiseen viitannut missään tekstissäni! Tai sitten hänen mielestään ruuasta kirjoittaminen on hygieniasta kirjoittamista! Minullahan on ruokablogikin, linkki sinne on tässä blogissa. Synapsitko taas?

Minua kummastuttaa kovasti, että joku ihminen mollaa toista ihmistä, vain siksi että itse tuntisi olonsa paremmaksi, sillä sitähän se on aivan ilmeisesti.

Tuolla "hupaisassa" blogissa, jonka nimeä en mainitse, on mollattu erästä ihmistä niin pahasti, että siitä on ilmoitettu sekä blogisivujen ylläpitäjille että poliisille useammankin ihmisen toimesta, ja sen kirvoittamana on tullut tappouhkauskin tälle mollatulle ihmiselle meidän yhteisblogiin. Juttu on siis mennyt reippaasti yli nettietiketin ja myös nettikiusaamisen rajan.

Tämä kyseinen minua huoritteleva herrahenkilö on yksi niistä, jotka melkeinpä ammatikseen mollaavat muita, sekä tuolla "hupaisassa" blogissa että muualla. Annoin anteeksikin sen silloisen törkeän haukkumaryöpyn, kun hän pyysi anteeksi, mutta nyt hän on taas aloittanut morkkaamisen, asteittain enenevässä määrin.

Miksi ihmisillä pitää olla joku sylkykuppi voidakseen itse paremmin? Luulisi että tuollainen tuo vain lisää pahaa oloa, ainakin normaali ihminen yleensä katuu ilkeyttään useimmiten, ainakin jälkeen päin, jos vaikka ensin olisikin halunnut olla ilkeä ja siksi sanonut pahoja sanoja.

Olin kopioinut yhteisblogiimme Markus Kajon hauskan blogilinkin, ja monta muutakin - ja siitäkös alkoholinhuuruinen haukkumaryöppy syntyi, joskin lyhyt, ja täynnä kirjoitusvirheitä. Minähän en mollannut siinä miehiä, kopioin vain MIEHEN kirjoittaman blogin otsikon tekstiini! Ja siitä sitten tämä miesmollaaja on saanut päähänsä, että olen miesvihajaa. O tempora o mores!

Tässä se "ensitapaamis"kommentti, jonka jo annoin "lehmänhermoisena" anteeksi:

Miehen nöyryytys ja muita juttuja ja uutisia

Kopsaan osan tekstistä joka on tuolla "hupaisassa" blogissa minusta ja koiristani:

"Ovathan ne toki miestä parempia koulutettavia, ja mikäli kyllästyy, voi tuikkauttaa piikin peffaan ja kaput.
Sitten voikin hankkia uuden tilalle, aivan virallisesti."

Minun pikkumussukoitani ei piikitetä ikiuneen kuin äärimmäisessä hädässä, jos ne ovat  hyvin sairaita ja kärsivät kovasti. Pimu on minun ensimmäinen koirani, ja aivan ihastuttava karvanaama! Ja Nalle on suloinen Pimun äiti, joka ei oikeasti ole minun oma, vaikka rakastankin sitä yhtä paljon kuin Pimuakin, onhan se ollut lenkkeilyseuranani vuosia.

Ihminen joka vihaa eläimiä on usein paha ihminen, ehkä tämäkin mollaajamiekkonen vihaa eläimiä - sen minä tiedän että hän on naisvihaaja, kommenteista ei voi muuta päätellä.

23 kommenttia:

 1. Näin se menee. Meillä on muuten ollut joskus iso koira, rotweiler:DDD
  Luin sen kommentin ja viimeinenkin kunnioitus meni, jota oli vielä hiukan jäljellä tuon musiikin takia.

  Minulle ylläpitäjä ilmoitti, että sitä "hupaisaa" blogia seurataan, mutta eivät poista. Sitä jäin ihmettelemään, miksi eivät voi antaa vain kirjallista varoitusta, sekin olisi varmasti auttanut.

  Ei aina jaksa ymmärtää...

  Sun koirulit on ihania ja varmasti paljon siistimpiä ja hygienisempiä kuin jotkut huurupäiset "oliot"

  Minulle sanottiin, että jolla on kukkia ikkunalla, ei voi olla paha, mielestäni sopii sama sanonta eläinten ystäviin.

  VastaaPoista
 2. Joo, meitä on moneksi, mutta lehmälläkin on hermot! :D

  Ja koissut ovat tosi siistejä, eivät kuolaa eivätkä örise!

  Tuollaisella nettikiusaamisella pitäisi kyllä olla jonkinlaiset rajat, enkä minä nyt tarkoita itseeni kohdistuvaa ivaa.

  Kiva kun kommasit!

  Kauniita unia! :D

  VastaaPoista
 3. Koiranomistajana meinasin jo vähän tärähtää siellä, vaikka yritänkin ymmärtää kaikkia ja siitähän ei ikinä hyvää seuraa, kuten olen jo kipeästi tajunnutkin.

  Laali, Sinun koirasi ovat ihania ja lutusia, enkä oikein usko että tämä kommentoija tarkoitti niitä, eikä etenkään sitä, että hävittäisimme koiran noin vain ottaaksemme uuden, minulla saa olla jo varaosiakin niin vanhaksi koirani olen pitänyt ja sekin väärin ja valitettavaa.. Ehkä hänellä oli mielessään ihan muita niinsanottuja elintasokoiria eli niitä todella vasikankokoisia näyttelyjuttuja tai metsästyskoiria, joista niistäkään asia ei tietenkään hänelle tai muille mitenkään kuulu, mutta kun mielipideoikeus on kaikilla olemassa, niin yrittäkäämme sietää pörinät, vaikka pitkäaikainen surraus kieltämättä vähän syökin mielenrauhaa.

  Ehkä kannatta olla lukematta, jos se korpeaa ja harmittaa kovasti? Toivotan kaunista yötä Sinulle ja koiruuksillesi ja kaikkea kivaa ja mukavaa huomispäivälle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos mustis kommentistasi!

  Kyllä se vain on niin että minua yhä edelleen ihmetyttää, että eräiden pitää aina morkata toisia, ja lehmälläkin on hermot.

  En myöskään ole kieltänyt kenenkään mielipiteitä, mutta minullakin on oikeus sanoa oma mielipiteeni tästä asiasta, ja se kävi varmasti aika hyvin ilmi tekstissäni.

  Kyllä minä ne pörinät siedän, en ole siellä vaivautunut edes kommentoimaan pitkään aikaan.

  Minä vain annan samalla mitalla nyt takaisin henkilölle, joka on jostakin ihmeen syystä ottanut minut hampaisiinsa (enkä tarkoita pörisijää), sen oikeuden katson itselläni olevan, tasavertaisuuden nimissä.

  Vaikka kyllähän tuolla miekkosella on moni muukin ollut hampaissaan ja varmaan aina tulee olemaankin.

  Hyvää ja kaunista yötä sinnekin ja mukavaa huomista päivää! :)

  VastaaPoista
 5. Laali.

  Kyllä minullakin kiehahti lukiessani meidän fiksun herrahenkilön kommia... Ei oo eläinystävä ei. Olen samaa mieltä kanssasi siitä jotta jos ihminen on eläinvihaaja niin se on paha ihminen..

  Hyvää päivänjatkoa sinulle

  t: pikkusisko

  VastaaPoista
 6. Tuli vielä mieleen tuosta "meidän fiksun herrahenkilön" asemasta yhteisessä blogissa, ettei tämä herra ole kasan jäsen ollut pitkään aikaan.
  Hänhän riitaantui ja lopetti, mutta ei malta olla kirjoittelematta kommejaan, kuin olisi jäsen ja siitähän jotkut saavat käsityksen (hupaisan kirjoittajakin), että on samaa porukkaa.
  Siitä varmaan johtunee nuo kärkkäät mielipiteet, mutta mielestäni on hänen häpiänsä, mitä kirjoittaa, tuskin noilla arvostusta saa.

  Topakkaa torstaita!

  VastaaPoista
 7. Kiitos "virtuaalipikkusisko"!

  Kun lehmänhermoinen suuttuu, se onkin MÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.... ;)

  Miksihän tuosta tuli mieleen presidenttiehdokas Lipponen???? Hänhän kyllä sanoi mainoksessaan PÖÖÖ...

  Ei oo mun sukulainen vaikka olenkin omaa sukua Lipponen! :)

  Mut enmä vielä kunnolla ole suuttunut, vain vähäsen! :D

  VastaaPoista
 8. Olet oikeassa Plätty!

  Ei olisi ehkä pitänyt kirjoittaa ollenkaan, mutta tämä saa silti jäädä tänne, toistaiseksi.

  Topakkaa torstaita sinnekin!

  VastaaPoista
 9. ööö... samaa mieltä

  ..mutta mun tarttee korjata plättyn väite, että ao herrashenkilö olisi riitauduttuaan eronnut samakasasta. Hän ei ole koskaan ollutkaan kirjoittavana jäsenenä, ainoastaan kommentoivana. Ne on ne toiset kun riiteli ja ja sit itse erosivat ja sitä rataa.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Orvokki tiedosta, muistin, että olisi ollut. Näinhän moni luulee, joka ei tiedä, minäkin:)

  VastaaPoista
 11. -Ihmisen elämä on hänen luonteensa.-

  http://youtu.be/bHTnzFq-PPA

  -Ihailemalla opimme enemmän kuin arvostelemalla.-

  VastaaPoista
 12. Niin, ja saa vielä arvostustakin siihen päälle. :D


  Kiitos linkistä, Lavin lauluissa on aina jokin sanoma.

  VastaaPoista
 13. Mitä on kunnioitus?

  - Persoonan kunnioittaminen on hänen kohtelemistaan arvostelukykyisenä,
  autonomisena yksilönä.-

  Näin tuumaa Heikki Ikäheimo ja minä tuumaan myös...

  VastaaPoista
 14. Niin, näinhän asia on ulleriina.

  Tämä on silti hiukan kaksipiippuinen juttu, ainakin minun mielestäni.

  Jos koko ajan joutuu olemaan yhden ja saman ihmisen hampaissa, on joskus isot halut sanoa takaisin niin, että toinen ihan varmasti ymmärtää, että nyt olisi aika hiukan rauhoittua.

  Minä en yleensä ole ilkeä, mutta myönnän, että tässä blogitekstissäni olen, koska haluan että tuosta ilkeyksien latelemisesta tulee loppu.

  No, ei varmaankaan tule, ehkä tilanne vain pahenee, mutta uskon aina kuitenkin parasta.

  Ei varmasti ole niin, että toista pitää koko ajan kunnioittaa, lateli hän sitten mitä tahansa, en usko että kaikki vain pitäisi niellä kiltisti.

  Ei se ainakaan tasapuolista ole enkä suostu sellaiseen, vaikka aika paljon nielenkin.

  VastaaPoista
 15. Olen samaa mieltä kanssasi Laali, vaikka lähtökohtana pidän minäkin Lavin laulua.

  Jos ihminen käyttäytyy kunniattomasti, hän menettää kanssaihmisten kunnioituksen.

  Jotkut sanovat, että kunnioitus pitää ansaita. Olen eri mieltä. Lähtökohtana on kunnioittaminen, jonka voi menettää, jos ei itse kunnioita toisia ihmisiä.

  VastaaPoista
 16. Kiitos AnnaY!

  Lähtökohtana kunnioittaminen on minunkin mielestäni hyvä perusta.

  VastaaPoista
 17. Yhdyn erään ukon sanontaan, siis ukon..:

  -Millaista on elämä ilman kunnioitusta?

  Minun mielestä kunnioituksen puute on aika kammottava lähtökohta elämälle.
  Kaikki ihmiset ovat lopultakin salaperäisiä olentoja, joita voi kunnioittaa pelkästään heidän olemassaolonsa vuoksi.
  Jos lähtökohtainen kunnioitus puuttuu, kanssaihmiset - ja myös oma itse - näyttäytyvät helposti kylmässä valossa, jossa vikoja on helppo havaita, ansioita vastaavasti on vaikeampi nähdä.-

  Missä suhteessa kanssaihmisten kunnioittaminen on itsensä kunnioittamiseen?

  VastaaPoista
 18. Yritin etsiä loukkaavaa tekstiä. En löytänyt. Aavistan, mistä on kysymys. En voi tietämättömänä kommentoida enempää kuin että on tyhmää julkinen mollaaminen. Eläinrakkaus on ihana asia ja olen koiriesi ihailija. Emme anna piikkiä, jos koira ei heti opi. Minullakin oli TYÖTÄ PAlJON opettaessani viimeistä tavoille. Siitä tuli IHANA KOIRA.

  VastaaPoista
 19. Kiitos Tuhkimo! Tiedän että olet itsekin eläinrakas.

  Niin, eläimet ovat ainakin viattomia, ja luottavat emäntäänsä ja isäntäänsä, ja ovat niiden armoillakin. Ikävää jos saavat huonot hallitsijat - niitäkin riittää aivan liikaa, yksikin on jo liikaa!

  Ja työtä joutuu tekemään, mutta se palkitseekin moninkertaisesti.

  En ole kertaakaan katunut mitään tässä koira-asiassa!

  VastaaPoista
 20. Miten mä jotenki otin itseeni ku kirjoititte kunnioituksesta. Onko niin että minua ei iku iku ikuna kukaan enää kunnioita kun tein niin kunniattoman teon plagioimisellani......

  Mut koissut on ihania, ja vaikka mä miten mätäpaise kenenkäki mielestä olen niin koissuilleni olen aina ykkönen, ne rakastaa mua täysillä virheistäni huolimatta, ei ne nähkääs näe minussa mitään virheitä olevankaan..
  Voi itku, kumpa me ihmiset olisimme samanlaisia!!

  VastaaPoista
 21. Hei virtuaalisisko!

  En minä nyt ihan ymmärrä! Tässähän on kyse aivan muusta asiasta!

  On kysymys ihan toisesta henkilöstä, kuten varmasti tiedät tekstini perusteella!

  En minä usko että muutkaan ovat assosioineet asiaa sinuun tässä millään tavalla. Olenhan selkeästi kirjoittanut mitä ja ketä tarkoitan.

  Eli älä nyt siskohyvä kuvittele mitään ylimääräisiä!

  Halit! Koissuille kans! Pimu ja Nalle lähettävät terkkuja sun koissuille! ;)

  VastaaPoista
 22. Nyt linkki aukesi ja näin sen JÄRKYTTÄVÄN vuoden takaisen tekstin eka kertaa. --- Ajatus on olemassa, mutta parasta jättää kirjoittamatta. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 23. Kiitos Tuhkimo!

  Niin, joskus on ehkä parasta jättää pukematta ajatuksensa selviksi sanoiksi ja kirjaimiksi! :D

  Oikein hyvää viikonloppua Sinullekin!

  VastaaPoista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.