8. syyskuuta 2011

Koirat ja minä - me and my dogs

Tässä en kävelekään koirien kanssa vaan olen
Stall-Twilightissa.
Tänään 17.9.2011 on Ahvenanmaalla ollut sadonkorjuujuhlat, Skördefest. Silloin hyvin monet erityyppiset maatalousyrittäjät avaavat tilansa yleisölle. On ratsutiloja, tavallisia maatiloja, hevostalleja, olutpanimoita, omenatarhoja, hotellikin yms.

Minä kävin pojan ja miniän kanssa kolmessa eri paikassa, Haddnäsin tilalla, Ollaksen kartanossa ja Stall-Twilightissa (hevostalli). Hevostallilla oli kaikenlaista toimintaa, ja vanhojen traktoreiden näytteliy. Oli jännä nähdä vanhoja traktoreita. Katsoin tosin hienoja heppojakin ja lampaita. ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬●

Nyt onkin oikein mukavat säät käydä koirien kanssa kävelyllä - jos ei sada. Täällä ei ole satanut liikoja.

Nämä kuvat on kuitenkin otettu vaaleja ajatellen, niistä voi osa joutua meidän vaalilehteen.

Now it is very nice weather time to walk the dogs- if it doesn't rain. It has been quite dry weather nowadays.
These pictures have been taken for political use, anyway.

11 kommenttia:

 1. On nuo koirat miehiä parempia kavereita.
  Valitettavasti niiden élämisen ikä, taidot ja älykkyyss eivät riitä ihmisen tasolle.

  VastaaPoista
 2. Joo, olet aivan oikeassa! Valitettavasti näin on! :D

  VastaaPoista
 3. Olen sitä mieltä ettemme ehkä ymmärrä kuinka paljon koirat ja eläimet todella ymmärtävät, minussa heissä on ihmisten tavoin hyvin erilaisia yksilöitä eli toiset ovat fiksumpia kuin toiset? Mutta samaa mieltä Tuhkimon kanssa että erilaisia ja lyhyt ikäisempiäkin ehkä kuin lajikaveri, kumppani..Laali koirineen näyttää ihan onnelliselta? Hienot kuvat!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mustis!

  Minä en olisi tämän onnellisempi jonkun miehen kanssa, enkä etsikään sellaista enää! Ihan turha hankkia itselleen ongelmia!

  Nämä kaksi elämäni sulostuttajaa ovat erilaisia, vaikka ovatkin joissakin piirteissään samanlaisia, ulkonäöltään aikalailla samanlaisia. Mutta siinäkin on eroja.

  Minusta ne ovat harvinaisen viisaita, kuten varmaan jokaisen oma koiruliini!

  Nallekin osaa kymmeniä jollei satoja sanoja ja katsoo niin viisaasti.

  Eikä ikinä ole ilkeä! Ja pikku Pimu oppii koko ajan uutta, tullut viisaaseen äitiinsä!

  Ne ovat niin suloisia, etten tiedä mitä tekisin ilman niitä! Olen takuuvarma siitä, että elämä olisi paljon ikävämpää ilman niitä. Kyllä se on totta, että eläinystävä auttaa myös psyykkisesti voimaan hyvin.

  Minulla ei ole mitään ongelmia tällä hetkellä, ei sellaisia että jäisin niitä murehtimaan. Ongelmia kyllä on, kuten kaikilla.

  VastaaPoista
 5. Ehkä edellä mainitsemani on vaan puolittain totta. Nainen rakastaa miestä enemmän kuin koiraa, mutta koira rakastaa naista enemmän kuin mies.

  VastaaPoista
 6. Niin, voihan se näinkin olla! :D

  Onneksi ei ole noita mieshuolia enää, enkä kaipaa. Mutta mistä sen tietää milloin sellaisia taas tupsahtaa elämään, vaikka niitä ei haekaan. Kunhan sitten muistaisi olla järkevä! :)

  VastaaPoista
 7. Koirat on koiria, ja oppivat rakastamaan tai kunnioittamaan hoitajaansa kuten hoitaja ansaitsee.. huonot kasvattajat saavat koiristakin psahoja. Rakkaudella hoidetut on elinikäisiä ja uskollisia.. en nyt silti vertais miehiin.. jätetään mies parat.. ehkä me naiset emme myöskään hemmottele miestä kuten koiria, ei osteta herkkuja ja kaljaa tarpeeksi, ei käytetä lenkillä "kuppilassa" tarpeeksi usein. ei rapsuteta ja kehuta, kyllä olet ihana , ei halita ja jutella mukavia.. vaan valitetaan , ai jai taidan lopettaa ennenkuin paljastan mitä kauheeta olen tehnyt mies paroille.. Koirille en ikinä, kun ne nyt vaan on ihanii..siis molemmat, kun vaan käyttää koiranhoito menetelmää.. heh heh:)))

  VastaaPoista
 8. Heh... voihan se olla noinkin!

  Minä olen sitä mieltä, että esim. minä itse olen ollut liian kiltti ja mukautuvainen koko ikäni. Ollut vain hiljaa kun on loukattu ja ilkeilty. Mutta rajansa kaikella! Olen päässyt siitä ongelmasta enkä enää anna pompotella - toivottavasti! ;)

  Olen aina paijannut, "rapsutellut", kehunut ja ylistänyt, laittanut hyvää ruokaa, tarjonnut viiniä, siivonnut, tiskannut, hoitanut kaiken kotona puun hakkuuta myöten valittamatta, mutta kun se ei auta eikä kelpaa, aina vaan saa ilkeyksiä takaisin, niin se on aivan turhaa. Eli väärä mies väärässä paikassa! :D

  En ole koskaan ollut turhan valittaja. Olisi pitänyt kai valittaa enemmän. Olen aina halunut keskustella, puhua, seurustella. Mutta kun se ei kelpaa, niin ei sitten.

  Kalja ja viina todellakin pilaavat monia miehiä, ikävä kyllä. Monesti ne herkimmät joutuvat niiden uhreiksi.

  Koirat ovat ihania, miehet osaavat myös olla jos haluavat! :D

  Pitäydyn koirissa ainakin toistaiseksi!

  Hyvää viikonloppua Aikku! Kiitos kivasta kommista!

  VastaaPoista
 9. Syksy on mukavaa aikaa koirien kanssa - on oikea lämpötila. Kohta alkaa metsästyskausi joten saa olla tarkkana minne menee koiruuksien kanssa.
  Hyvää viikonloppua.
  Jatta

  VastaaPoista
 10. Joo, on tosi samoilla noilla metsäpoluilla. Meidän vierstä menee Lemlandsleden, ja kuljen siellä usein.

  Täällä metsästetään peuroja, ja sellaisia riistatorneja näkyy matkan varrella, joten tosiaankin pitää olla tarkkana, ettei vaan satu vahinkoa.

  Usein näemmekin peuroja ja koirat kyllä lähtisivät perään jos eivät olisi kiinni.

  Hyvää viikonloppua sinullekin Jatta!

  VastaaPoista
 11. Siis on tosi kiva samoilla, jäi kiva-sana pois! :)

  VastaaPoista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.