14. elokuuta 2011

Kesää vielä jäljellä

Tässä kesän kukkasatoa pihamaaltamme.

Nyt on ollut tosi ihana päivä, tai koko viikonloppu, aurinkoa ja hieman tuultakin. Kesä on vielä täällä, joskin parina yönä viime viikolla oli selvästikin syksyn raikasta. Yöt ovat taas olleet lämpimiä, nytkin parikymmentä astetta vaikka on yli puolen yön.
Kuvassa klematis,
 joka kasvaa pihassamme
olevaan kärrynpyörään
kiinnittyneenä

Huomenna lähden sitten reissuun, ensin laivalla Helsinkiin, sitten koko tiistai siellä, sitten keskiviikko aamuna Roomaan.

Kaksi siskoakin lähtee mukaan, en olisi lähtenytkään yksin, on aina mukavampi kun on seuraa, ja siskot ovat seuraa parhaasta päästä! Yhden siskon mieskin tulee mukaan, on hänellä tekemistä meidän pälättävien siskosten kanssa. Emme varmaan paljon eroa italialaisista, muuten kuin kielellisesti.Kuva on otettu 30.7.2011
Tässä kultapallo aloittaa kukintaansa.

Tämä kuva on otettu 12.8.2011.
Klematis ja kultapallo kukkivat.
Tulossa hyvä omenasato.

8 kommenttia:

 1. kun katselen kesäkuvia ja vilkaisen talvikuvia välillä, en tiedä mikä on kauneinta.. syvä värikylläisyys vai hohtava kirkkaus..
  kai se kuitenkin on tämä väriloisto.. kärrynpyörä oli kaunis

  VastaaPoista
 2. Yhdyn aikun sanoihin, nättejä kuvia ja tervetuloa kotiin:)

  VastaaPoista
 3. Aikku: Kiitos! Minäkin monesti mietin tuota talven ja kesän eroa kuvissa.

  Talvikuvat ovat useimmiten harmonisen rauhallisia, ja kesäkuvat taas niin värikylläisen eläviä. Molemmat kauniita. Kyllä tuo kesän värikylläisyys kuitenkin miellyttää tosi paljon!

  Kärrynpyörä oli tässä talossa tuossa paikassa kun ostimme sen, ja yllätyksekseni siinä kasvoi klematis, jonka olen antanut olla rauhassa. Putsailin ympäristöä vähän, ja se kasvaa paremmin.

  Mustis: Kiitos! Oli ihana olla lomalla mutta on ihanaa tulla myös kotiin, oli ikävä mun ihania koiruliineja, ja ne olivat ihan villinä ilosta kun tulin.

  VastaaPoista
 4. Hassu haukku tässä blogissasi! Heittelin sille palloa ja syötin pipanoitakin! ;)

  VastaaPoista
 5. Moikka Laali! Pääsenpäs nyt kommailemaan tänne blogiisi, kun valitsen tuon anonyymivaihtoehdon! Piti uteliaana kokeilla!
  t. raija

  VastaaPoista
 6. Moiks Raija!

  Kiva kun kävit ja onnistuit!

  Eiks olekin hauska haukku!

  VastaaPoista
 7. Hej Laali
  Ihania kuvia ja paljon kukkasia. Me innostuttiin mieheni kanssa kun Echinacea voi käyttää ihan koko kasvin ja vielä kaunis näin varhais-syksyllä. Terälhedet salaattiin ja varsi salaattiin ja juuren voi laittaa pataruokiin. Sitten kun tässä omalla pienellä tontilla kävelin niin tuli mieleen että eipä ole viiniköynnös yhtään hedelmää antanut mutta ei hätää...voihan setä tehdä dolmas niistä lehdistä. Ja sitten totesin että maissikin on hyvässä vauhdissa kasvamassa. Ihanaa saada omasta maasta tuotteita ja todellakin ekologisia jos ei naapurin kissa ole käynnyt....Vointeja sinne ja se kärrynpyöra on tosi upee
  Anne Skånesta

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentista! Kaikkea hyvää saa luonnosta aivan ilmaiseksi! Hyvä juttu!

  VastaaPoista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.