7. heinäkuuta 2011

Kuvasatoa puutarhasta Kesä 2011 - Some picks summer 2011

Nalle

  
  
 

 
 
Clematis is beautiful now


Rain drops on the rose leavesOur lot line is on the leftPimu

Pimu

Apples to come

This ash is huge!

Nalle

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, varsinki tuo kukkaispimu :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Sinunkin mussukat ovat niin ihkuja! Kukkaistyttöjä ollaan.

  VastaaPoista
 3. Hienoa Kesäistä-Kuvausta.
  Katselin kuvia mielenkiinnolla.
  Nallen ja Pimun esiintyminen kukka-meressä veti hymyä leveämmäksi.
  Terveisä Eko...
  Lapland/Kuusamo

  VastaaPoista
 4. Kiitos Eko!

  Meillä on tosi iso piha, ostettiin talo kesällä 2008, eli ensimmäinen kunnon kesä vietettiin siellä 2009.

  Talo oli ollut autiona vuosia, ja puutarha ihan villiintynyt. Siinä oli kova homma saada edes jotenkin kuntoon ensimmäisenä kesänä. Vain pienen pieni osa on laitettu. Mutta nurmi leikataan kuitenkin.

  Itse en ole istuttanut mitään kasveja, nämä jotka näkyvät kuvissa ovat putkahdelleet esiin, kun on pidetty nurmikko matalana.

  Tai joo, istutin muutaman marjapensaan ja kaksi koristepuuta, sain pistokkaita Muhokselta toissa vuonna. Kasvavat hyvin.

  Pyykkitelineen läpi oli kasvanut puu, jotain 15-20 cm läpimitaltaan, ja aika pitkä. Siitä tietää jo että kauan se tontti oli päässyt metsittymään.

  Kolme kuorma-autolavallista roskaa ja roinaa sekä yksi kuorma-auton lavallinen metalliromua kerättiin pihasta ensimmäisenä kesänä ja syksynä.

  Ruohonleikkuri löysi vielä viime kesänäkin auton rengasavaimia yms. metalliromua puoliksi maahan hautautuneina. Tänä kesänä ei ole isompaa tarttunut leikkuriin.

  Talossa oli asunut todellinen romunkerääjä, tontilla oli roinaa useista auton akseleista ja -koreista jäteakkuihin ja -öljyihin saakka. Onneksi ei ollut öljyä kuitenkaan päässyt maahan.

  Talojen (tontilla on kaksi taloa) sisällä oli niin paljon tavaraa, että vain polut veivät huoneesta toiseen - ja tämä on ihan totta, noin metrin korkuiset tavarapinot! Vaatetta, risaa huonekalua, vanhoja lampunrankoja, risoja leluja ja sähkötarvikkeita yms. Yksi läpipuhkiruostunut lämminvesivaraajakin siellä oli. Ja yksi aivan uusi, vielä paketissa oleva. Se asennettiin sitten paikoilleen, mutta piti vaihtaa viime talvena, kun oli ruostunut puhki vaikka oli ihan uusi, kuinka kauan lie maannut siellä talossa pakkauksessaan.

  On siinä ollut työtä saada piha edes siihen kuntoon kuin se juuri nyt on. Tontti on noin 8000 neliötä.

  Pimu ja Nalle ovat minun elämän iloni - niitä on kiva kuvata ja niiden kanssa kiva kulkea metsissä ja meren rannalla.

  VastaaPoista
 5. Hei Laaloi, olit komminut tekstiäni anerikoista.. nyt laitoin pieniä sanoja sivulle tekstin, NOPEASTI OHUEKSI: ja se on myös tosi tarina. raskaiden aikojen jälkeen painoni nousi yli 100 kig,. sain avun Herbalife tuotteet.. Laihduin kolmessa kuukaudella 76 kg. Lopetin Sen Herbakuurin.. Se on terveellinen ja tosi tehokas ja NOpEA tapa laihtua. Suosittelen lämpimästi, jos olet vakavissasi.. Kokopaketti , joka on noin kolmen kk. annos maksaa noin 145, euroa.. Muuhun ruokaan ei mene kuurin aikana sen enempää.. Minä parannuin sekä sairauksista että kiloista.. Lue teksti Nopeasti ohueksi..

  Olen ollut nyt pysyvästi normaali pituuteni nähden vain pientä ikä lisää..70v muuttaa ääriviivoja.. Ota yhteys paikalliseen myyjään tai lähin, tuoteen saa nyt myös netistä, mutta tarvitset ohjauksen alussa ja tarkan mitoituksen. toisin kuin muut vastaavat tuotteet tämä pitää myös nälän tunteen kurissa.. Kukkakuvasi on kauniita..

  VastaaPoista
 6. Siis en laihtunut 76 kiloa, vaan saavutin sen painon.. nyt aion pudottaa 4 kg.. se on helppoa. syön vain vihsanneksia hedelmiä ja linssipoppaa..marjoja tietysti..

  VastaaPoista
 7. Kiitos kehuista!

  Minulla ei ole ollut isompia vaikeuksia laihduttamisessa nyt, ajattelin vain antaa painon tasapainottua ja jatkan taas joskus elokuusta. Aiemmin en ole onnistunut niin hyvin.

  Herbalife-systeemistä en ole tykännyt koskaan, kokeilin niitä aikanani. Liian kallista ja liian ankaraa markkinointia mielestäni. Voihan olla että se on muuttunutkin sen jälkeen.

  En yleensäkään tykkää tuon tyyppisistä jutuista, vaikka ei kai niissä mitään vikaakaan varmaan ole.

  Minulla ei sinänsä ole niin kamalan kiire laihtua, kun jo sain pois parikymmentä kiloa viime syksynä, vielä kymmenen kiloa tai vähän enemmän niin se riittää. Liikuntaa lisäämällä ja vähän enemmän syömisiäni ajattelemalla saan sen varmaankin pois.

  Ja liikun oikein ketterästi, juoksen esim. ihan hengästymättä kolmanteen kerrokseen, kokeilin yhtenä päivänä! :D

  Tykkään muutenkin terveellisestä ruuasta, joten se ei sinänsä ole vaikeaa. Pitää vain liikkua enemmän ja syödä vähemmän. Syksyllä se onnistuu jotenkin parhaiten, en oikein tiedä miksi.

  Itse syön tosi paljon vihanneksia, hedelmiä ja kalaa. Nykyään en syö paljon punaista lihaa, ja makkaraakin erittäin vähän, enkä nykyään edes suuria annoksia. Leipää syön, mutta vain ruisleipää jonkin verran, kun en pidä vaaleasta leivästä oikein paljon vaikka sitä joskus leivonkin muille.

  Kiitos vinkeistä, mietin niitä!

  VastaaPoista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.