1. kesäkuuta 2011

Kaunis kesäkuu on täällä - the lovely June is here!


Apple trees are blooming so beautifully, the Lilacs and the Lily of the Valleys as well.

Omenapuut kukkivat kauniisti, samoin kuin sireenit ja kielot!
 
 
Pihallamme kasvaa saarnipuita, jotka ovat kuulemma kaikkein vaateliaimpia jaloja lehtipuita. Meillä ne ovat tosi suuria! Kamalasti tulee lehtiroskaa. Puun lehdet tulevat aika myöhään,  alla olevassa kuvassa omenapuun takana näkyy saarni, ja puu on aika paljas vielä!

You can see an European Ash behind the apple trees in the picture below. The leaves come very late, as you can see, there are not many leaves yet.


I think I'll get grazy with Blogspot, it is very difficult to arrange the pics as I want to!

Tulen kyllä hulluksi tämän Blogspotin kanssa, on tosi vaikeaa järjestää kuvat kuten haluan!

5 kommenttia:

 1. hyvä kontrasti sivupalkissa liikkuviin lumikuviin!
  meillä on istutettu yksi saarni, kasvaa hitaasti ja joka kevät käyn katsomassa tuleeko siihen ollenkaan lehtiä vai onko pakkanen sen vienyt!

  VastaaPoista
 2. hih, sun visiittipalkki "paljastaa" mun tämänhetkisen olinpaikan :) tultiin illalla ja sunnuntaina sitten taas alaspäin.

  VastaaPoista
 3. Joo, saarnihan on aika vaativa, mutta hyvissä oloissa ja hyvin kalkkisessa maassa se pärjää. Täällä on kalkkiongelma, suihkusuutin tukkeutuu helposti kalkin vuoksi, ja joudun usein liottamaan etikassa.

  Tuota kontrastia en itse edes ajatellut, nyt kun sanoit, on tosiaankin aikamoinen kontrasti!

  Jännä juttu tuo vierailijapalkki, ei pääse "salaa" käymään missään, jos käy jollakin tällaisella sivulla missä se "paljastin" on! :D

  Tuosta näkyy jos joku on etsinyt jotain erityistä, ja joutunut tälle sivulle, esim. jotain ruokareseptiä tms. ja jos minulla on tagina sellainen sana tai osa etsitystä lauseesta.

  Hyvää kesäisttä päivää sinne! Täällä on ihana sää, pitää mennä ulos kuopsuttelemaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa......meilläki on omenapuu...pikkuinen sellainen. Siinä oli kukka nupuillaan jo valmiina ja nyt se kukkii....muttei oikein voi '"kehua" omanapuukukinnolla. On se vaan hienon näköistä teillä, Raili.

  VastaaPoista
 5. Kohta saat siitä pikkuisesta isoja omppuja! Meille niitä tulee niin paljon, että saavat tippua maahan, kerään ne sitten yhteen kasaan että peurat saavat kaivella talvella niitä esiin.

  On täällä tosi kaunista nyt, tuo vihreys on vielä niin "hentoa", nätin näköistä.

  Aioin laittaa perunoita kasvamaan, ehkä kukkaveneeseen tällä kertaa. Kaapissa on itäneitä, niin kuin viime vuonnakin. Tuli hyviä perunoita Pirkan itäneistä viime vuonna! Olen jo myöhässä, mutta en minä tartte perunoita juhannukseksi! Myöhemmin syksyllä käy hyvin!

  VastaaPoista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.