1. huhtikuuta 2011

Kauhistuksen kanahäkki!

Puoli tuntia sitten peljästyin ihan kamalasti!

Luulin että minusta oli tullut oikea noita-akka, ilman syylää kuitenkin.

Kävin iltapesulla, pesin naaman, laitoin ympärysvoiteet, seerumit yms. ja lopuksi yövoiteen, ihan tavallisessa järjestyksessä.

Sitten hellin vähän koireliineja, ja käväisin vielä toiletissa.

Ja mitä näinkään peilissä! Mun naamasta kasvoi kauhean paksu, musta karva, suoraan leuan keskeltä vinosti alaspäin vasemmalle. Reilun sentin pituinen. Ajattelin että Herrajumala, sen on ollut pakko olla monta päivää, kuinka moni on nähnyt sen???!!! Iiiiikkkk!

Peljästys oli niin kamala että meni polvet veteläksi. Sitten terästäydyin, otin pinsetit ja aloin nyppäisemään ilkiön pois! Mutta mutta, ei se ollutkaan kiinni juurineen minun naamassa! Leukaan oli jäänyt pieni nokare yövoidetta ja siihen oli tarttunut koiran karva!

Mikä helpotus!

Oli pakko juoda lasillinen Santa Helenan Cabernet Savignon-punkkua - ihan vain helpotuksen vuoksi! Okei, piti ottaa toinenkin! 

Kaikkea se teettää aprillipäivänä. Ihan kuin koirat ♥ olisivat sen tempun tahallaan tehneet!

4 kommenttia:

 1. Kiva juttu, kyllä meidän Laali pitää himmentää ne peilit tai laittaa valot paremmiksi, niin kaunistaudutaan aivan silmissä:)Ihania nuo sun koiruliinit..

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ainakaan koirissa karvat eivät isommin haittaa! Paitsi silloin kun ne putoilevat lattialle! JA NIITÄ ON PUTOILLUT KOKO KEVÄÄN!

  Täytyy kyllä himmentää ne peilit, vaikkapa sellaisella jäälakalla! ;)

  VastaaPoista
 3. pitäsköhän tänne laittaa joku juttu, kun läjän sivulla on väärä otsikko, se ei päivitä poistettua. se oli hyvin tehty. jos joskus tulee ongelmaa edes vahingossa laita mun omaan blogiin huom ilmoitus tai sähköpostiin sen osoite on yhä voimassa ja näkyy myös sivulla pieniä sanoja..

  VastaaPoista
 4. Mikä se väärä otsikko siis on. En nyt oikein tajua.

  VastaaPoista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.