26. helmikuuta 2011

Pojan tekemä koiravaunu

Tässä kuvia pojan tekemästä koira-asuntovaunusta. Tämä on hyvä laittaa hänen moottoripyöränsä perään. Ovat käyttäneet tavarankuljetustilana, kun ovat olleet retkeilemässä, mahtuu koira ja pari urheilukassia kyytiin.

Kun poika tuli Helsingistä käymään täällä - koira oli kyydissä - eräs moottoripyöräporukka kääntyi perässä huoltoasemalle ja kysyi mistä tuollaisia saa. Poika sanoi että hän on tehnyt sen itse. Olisivat tilanneet itsellekin, mutta poika ei suostunut tekemään, sanoi että menee niin paljon tunteja ettei hän saa siitä niin paljon rahaa että kannattaisi tehdä. Huomioikaa että vaunussa on aito, ahvenanmaalainen rekisterikilpi! Poika muutti myöhemmin tänne.

Oli tarkoitus laittaa sellainen plexikupu tuohon päälle että koirakin näkisi ulos, mutta se jäi, näkee tuosta takaa kun siinä on läpinäkyvä plexi. Olisi se hauskan näköinen jos siinä olisi kupu ja siellä koiran pää näkyvissä. Nalle rakastaa tätä vaunua ja tykkää olla kyydissä.

Niin, pitää vielä mainita, että tuossa katossa on aurinkokennolla toimiva tuuletin!

http://ohjehaku.fi/kulkupelit/ohjeet/peravaunu-moottoripyoraan
http://ohjehaku.fi/kayttaja/Sergey ohjeita

6 kommenttia:

 1. Hyvin oivallettu! Minulla oli aikoinaan polkupyörän etukoriin rakennettu hieno australianterrierille mitoitettu katoskoppa muovi-ikkunalla!

  VastaaPoista
 2. No, se olikin aika pikkukoira sitten! Googletin kun en muistanut minkä kokoinen se a-terrieri on!

  Minulla on pojan työnantajaltaan saama lasten kuljetuskärry, joka laitetaan polkupyörän perään. Aion tuunata siitä koirakärryn. Siinä on aivan lahot kankaat, mutta ne voi korvata joko metalliverkolla, tai kankaalla ja läpinäkyvällä muovilla.

  Meidän Nalle-mamma alkaa käymään vanhaksi eikä jaksa enää juosta niin pitkään pyörän vierellä, joten saan sen aina kyytiin sitten kun se väsyy. Ja Pimun opetan juoksemaan pyörän vierellä. Nalle oppi parista kerrasta, saa nähdä miten Pimu.

  Tykkään pyöräilemisestä, ja viikonloppuisin olen ollut Nallen kanssa tuntikausia pyöräilemässä ympäriinsä, kaksi viimeistä kesää se on jäänyt vähemmälle kun Nalle ei jaksa enää niin paljon. Pyörällä pääsee niin nopeasti kauemmas ja hankaliinkin paikkoihin joten se on tosi ihanaa.

  Joskus otan eväät mukaan, ja vettä on aina, ja kulho koiralle.

  Nyt sitten suunnittelen pyöräileväni kahden koiran kanssa, toinen kärryssä ja toinen vierellä juoksemalla ja sitten vaihto.

  Kiva jo ajatella kesää ja pyöräretkiä. Nallen kanssa tehtiin kohtalaisen pitkiäkin reissuja, ihan 20 km. Mutta enin aika meni aina eri paikkoja tutkiessa.

  VastaaPoista
 3. mun ystävällä on skootteri ja ranskanbuldoggi, joka tyynesti jo ihan pienenä pentuna asettui koriin kuskin jalkojen väliin...tänä kesänä tarvii varmaan jo paremman kuljetuskopin!

  VastaaPoista
 4. Minäkin näin kun kuljin lautalla töihin monena päivänä miehen joka kulki moottoripyörällä ja pieni koira edessä tankin päällä korissa! Ihana näky!

  VastaaPoista
 5. Ja mikä koiruus täältä blogin takana katselee, itsekin laitoin, mutta otin aina pois ja välillä olin itsekin taustalla.. Nyt on pelkistettyä todellisuutta.

  Koirat, kissat ym elikot oppivat mitä hassuimpiin kuljetuksiin. Kiva tämä juttu ja Mukavaa huomista Sinulle Laali!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Mustis!

  Tuo taustakoira on minun suloinen Pimu-tyttöni joka täytti vuoden helmikuun 19.

  Tuo kuva on otettu muutama kuukausi aikaisemmin.

  Minäkin olin välillä tuolla taustalla mutta koiruus on kauniimpaa katseltavaa! :D

  Mukavaa huomista sinullekin Mustis!

  VastaaPoista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.