26. helmikuuta 2017

Onnea Nalle ja Pimu!

En olekaan kirjoittanut tänne pitkään aikaan.

Nallen syntymäpäivä, 14 v., oli eilen. Pimu täytti 7 v. viime viikolla. Vietimme niiden yhteisiä syntymäpäiviä kakulla, jonka tein niille.


Pimu ja Nalle "Ankkalammella" ihan meidän lähellä.
Käymme siellä lähes joka päivä.
Litistin kaksi sikanautajauhelihapalloa lättänäksi. Laitoin niiden väliin maksalaatikkoa, itse tehtyä koiran ruokaa, koiranmakkarasiivuja ja kermavaahtoa. Päälle levitin kermavaahtoa ja koristeeksi auringonkukan siemeniä ja koiran raakajauhelihapullia, joiden ympärille kiersin puolikkaan kinkkusiivun ja lisäksi vielä porkkanakiekkoja.

Kakku kelpasi erinomaisesti. Se oli aika painava, Pimukin sai niin suuren annoksen, että olin varma, että jotain jää lautaselle - se kun on aika nirso. Ei jäänyt! Nalle meni toiveikkaana Pimun lautaselle Pimun lopetettua syömisen. Se käy aina tarkistamassa, jos jää jotain. 

Wanha Rouwa näytti pettyneeltä, kun hänelle ei ollutkaan jäänyt mitään. Pimulla jää usein pieni määrä ruokaa, se ei syö vaikka olisi kuinka suurta herkkua, jos vatsa on täynnä. Nalle hoitaa aina lautasen putsaamisen hyvin tyytyväisenä. Joka päivä ei ruokaa kyllä jää, koska tiedän suurin piirtein, paljonko Pimu yleensä syö.

Oli muuten ensimmäinen kerta kun Pimu söi enemmän kuin 250 g yhdellä kerralla. Se on merkki siitä, että kakku oli maistuva. 😛


Tässä tekemäni herkkukakku. En kyllä maistanut, mutta arvelen, että
se oli hyvää, koska molemmat koirat söivät sitä innokkaasti.
Tämä kuva on otettu pari viikkoa aikaisemmin niin ikään "Ankkalammella".
Yksi kolmesta penkistä "Ankkalammella".
Wanha Rouwa Nalle marraskuussa.
Pimu synttärijuhlapäivänä 25.2.1917. Nallesta on vaikea
saada kuvia, koska se ihan kuin välttelisi kuvaamista. 
Potkupyöräilemässä tammikuussa.
Kuvakaappaus videolta, "Ankkalammelle" menossa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.