23. syyskuuta 2012

Raivaus, radio ja minä

Ljudspåret nederst!

Raivasin kaikkea vanhaa tavaraa olohuoneesta, osan poltin nuotiossa, osan lahjoitan Emmaukselle. Tilanpuute on aikamoinen olkkarissa, ja sinne on kertynyt liikaa turhaa tavaraa.

Löysin vanhan cd:n vuodelta 2006! Olin unohtanut koko jutun.

Olin silloin perjantaivieraana Ålands radiossa ja sain cd:n sieltä. Siinä haastattelun lomassa soitettiin mielimusiikkiani. Vaikka ei siinä ehtinyt kolmea kipaletta enempää. Olin valinnut useampia.

Haastattelija kertoi jälkeenpäin, että monilta saa vetää sanat suusta suurin piirtein hohtimilla, ja siksi pitää valkata enemmän musiikkia, ettei tule vaivautunutta hiljaisuutta tms., siis voi soittaa vaikka musaa ja jutella haastateltavan kanssa siinä välissä, että saa "pehmenemään". Minua ei tarvitse pehmennellä, olen sellainen joka puhun missä vain. Siksi ei ehdittykään soittaa enempää.

Olin kyllä silti menettää puhekykyni, kun haastattelija alkoi kyselemään asiosta joista en tiennyt hänen tietävän. No, ei se tuossa raidalla kuulu ainakaan kovin paljon, se hämmästys. Vasta kotona sain tietää, että toimittaja oli soittanut pojalleni, ja hän oli kertonut kaikenlaista.

Täällä kun on pulaa uutisista ja uusista ihmisistä, ja kun aloin kylpylänjohtajana Maarianhaminan kaupungilla ja sen jälkeen vapaa-aikatoimen johtajana, olin sitten heidän mielestään mielenkiintoinen.

Kun tulin tänne kylpylänjohtajan sijaiseksi, jotkut ihmettelivät ja kyseenalaistivatkin valinnan, koska monen mielestä olisi pitänyt valita joku joka jo asui Ahvenanmaalla. No, ei sitä minulle tultu sanomaan suoraan, eikä kukaan ollut minua kohtaan negatiivinen.

Tämä radioseikkailu oli oikein miellyttävä kokemus.

Tämä ei ole video vaan ääniraita.
Den här är ingen video, utan ljudspår.
5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hihh... jännä kun tuo ääniraita löytyi kun oli ollut aivan unohduksissa. :D

   Poista
 2. <Jännä juttu, olet onnekas kun puhut ruotsia kuin tyhjää:)sprata inte ingenting.. vai miten sanot ettet puhu mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kouluruotsilla se oppimistaival alkoi, ei ollut oikeastaan edes vaikeaa. Työ opetti, ja koulu Ruotsissa.

   Mukavaa torstaita, täällä sataa! :(

   Poista
  2. Joo, hyvin ymmärtävät jos noin sanot!

   Poista

Kommentteja kiitos! Comments please! Oli pakko ottaa sanavahvistus käyttöön roskakommenttien vuoksi.